Job 50 van 148


Report this listing

Solliciteren



Flexi-job kassa Restaurant - Regio Gent


Functie

Voor een restaurant zijn we op zoek naar Flexi-jobbers voor de kassa.

Functieomschrijving:

  • Je zal voornamelijk aan de kassa werken
  • De menu's afrekenen aan de kassa
  • Drank aanvullen
  • Onderhoud van de kassa

Jouw profiel

Wie ben jij?

Profielomschrijving:

  • Je bent op zoek naar een flexi-job op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag of 1 van deze dagen
  • Je bent klantvriendelijk
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je bent stressbestendig
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Medewerkers opleiden in vaktechnieken
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • Gerechten bereiden: Chinees
  • Koken voor een doelgroep: Bejaarden
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Libanees
  • Koken voor een doelgroep: Gehospitaliseerde personen
  • De activiteiten van een team coördineren
  • Gerechten bereiden: Spaans
  • Gerechten bereiden: Creools
  • Koken voor een doelgroep: Kinderen
  • Gerechten bereiden: Afrikaans
  • Gerechten bereiden: Thais
  • Gerechten bereiden: Vietnamees
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Gerechten bereiden: Japans
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Gerechten bereiden: Italiaans
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Gerechten bereiden: Indisch
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Zuid-Amerikaans
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • Gerechten bereiden: Oosters
  • Gerechten bereiden: Noord-Amerikaans
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Een soort product bereiden: Sandwiches
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Een soort product bereiden: Ontbijt
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Menu’s uitwerken
    Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe smaken, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • Een soort product bereiden: Traiteurproducten
  • De bereiding en de productie van gerechten superviseren
    Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen

Aanbod

Wat hebben wij u te bieden?

Aanbod:

  • Mooie verloning
  • Leuke werksfeer
  • Werkzekerheid in een bekend restaurant
  • Leuke flexi-job

Solliciteren

Melissa Nuytten
092187780

Solliciteren